ВХОД

Изберете с.... tur-bg.com

Вие сте тук: Начало Забележителности

Хотели гр. Обзор, ресторанти , къщи за гости

  • Хотели гр. Обзор, ресторанти , къщи за гости
  • Хотели гр. Обзор, ресторанти , къщи за гости
  • Хотели гр. Обзор, ресторанти , къщи за гости
  • Хотели гр. Обзор, ресторанти , къщи за гости
  • Хотели гр. Обзор, ресторанти , къщи за гости
Забележителности Обзор
Поради стратегическото си разположение по средата на пътя между два големи града Варна и Бургас и близостта си на 20 км. от стария град Несебър, курорта Слънчев Бряг - града Обзор е удобно место за отдих , с богат избор от дестинации за разглеждане забележителностите в района.
Забележителности:
Можете да посетите музея на града , намиращ се близо до морето. В него може да видите останки от храма  Юпиртер както и други археологически находки от града. В парка, намиращ се на центъра също има колони,останали от храма на Юпитер. Прекрасно място за отдих е местноста,наречена ‘’Камъните’’Тя се намира на морския бряг и е по-отдалечена от централния 
плаж.До нея можете да стигнете като тръгнете по алеите на плажа.Макар да не се намира в голяма близост от централния плаж това не ви пречи да си направите една приятна разходка по плажа. 

Първомайската поляна е тохо кътче от гората където може да намерите спокойствие и тишина. Тя се намира на около 1 км от града в посока балкана. До нея може да се стигне с кола но и пеша за около 15 минути.Там има и чешма с лековита вода. Красивите паркове на града не са големи но за сметка на това много красиви и приятни. В един от парковете в близост до морете се намира сцена наподобяваща античен амфитеатър. На фонтана в центъра на града са изписани всички имена на Обзор още от времето когато по тези земи са живели .В центъра на града също се намира и часовникова кула със съременна архитектура.
 


Забележителности Е-поща
Можете да посетите музея на града , намиращ се близо до морето. В него може да видите останки от храма  Юпиртер както и други археологически находки от града. В парка, намиращ се на центъра също има колони,останали от...

 


Банер
др. Смарткомп, dr. Smartkomp.Ремонт на лаптопи, мобилни телефони и таблети.Сервиз GSM София център.
Публикуването на  обяви придружени със снимки в НАЙ МАЩАБНИЯТ ТУРИСТИЧЕСКИ ПОРТАЛ ЗА БЪЛГАРИЯ tur-bg,com е БЕЗПЛАТНО!!!!!!
 
unregistered template Template by Ahadesign Visit the Ahadesign-Forum