ВХОД

Изберете с.... tur-bg.com

Вие сте тук: Начало РЕКЛАМA ТУК ?

Хотели гр. Обзор, ресторанти , къщи за гости

  • Хотели гр. Обзор, ресторанти , къщи за гости
  • Хотели гр. Обзор, ресторанти , къщи за гости
  • Хотели гр. Обзор, ресторанти , къщи за гости
  • Хотели гр. Обзор, ресторанти , къщи за гости
  • Хотели гр. Обзор, ресторанти , къщи за гости
Защо да рекламирам Печат Е-поща
Автор: Аdditions   
Сряда, 29 Април 2009г. 19:00ч.
Сигурно гледате скептично на рекламата по интернет и сменяте канала на телевизора когатодават реклама, но рекламата и по специално в интернет е необходимост и за двете страни,
за предлагащия - възможност целия свят да разбере за предлаганото от него,
а за търсещия огромна възможност да намери това което му е необходимо .
Интернет е неизменна част от живота на всеки човек независимо от неговото благосъстояние или каста в обществото. През последните години се  е доказал като една от най-ефективните рекламни среди.
Според извадка от медиите: Днес достъп до интернет имат около 70% от населението на България, а в развитите страни процентът достига 90%. Интернет пространството вече изпреварва телевизията по разпространение, по брой часове прекарани в използване на медията, по доверие на потребителите и тн. Интернет рекламата има много предимства спрямо рекламата в други медии.
Някои от тях са на пример че е известен точният брой потребители видели рекламното съдържание, води се изключително точна статистика на запитвания от клиенти, разглеждания, националност местоположение и статус на потребителите и др. Възможностите на интернет
рекламата са напрактика неограничени, рекламното съдържание може да бъде конфигурирано по най-добрият възможен начин за конкретния клиент.
Едно от големите предимства е че се избягват голяма част от ненужните разходи за реклама, която не достига до целевата аудитория.В интернет това не е проблем, тъй като има пълен контрол върху рекламното съдържание, а освен всичко това има възможност за различните потребителски групи да тече различна реклама едновременно, нещо невъзможно за другите медии. Ако желает за  Ващата семейна  къща, квартира , хотел ,заведение, да научат колкото е възможно по-вече хора РЕКЛАМИРАЙТЕ било то безплатно или платено рекламирайте
навсякаде кедето ИНТЕНЕТ ВИ предоствя тази възможност.
Има много подобни сайтове където предлагат подобни услуги но истината е, че колкото по вече толкова по добре и за двете страни предлагащия и крайния потребител.
Ако сте се въодушевили достатъчно от прочетеното до тук прочетете как да рекламирам
ЗА ИНФОРМАЦИЯ И УСЛОВИЯ
e-mail: Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.
ИЛИ СЕ СВЪРЖЕТЕ ТЕЛЕФОН 0887250382
А ако сте решили че не искате да рекламирате на страницата на някой друг а желаете да имате собствен сайт -собствено пространство в интернет само за Вас и Вашият бизнес, където другите вероятно да рекламират при Вас тогава погледнете тук >>
Регистриайте се (след регистрацията получавате e-mail от който трябва да активирате акаунта си за да имате право да публикувате) и ще можете да публикувате своята обява за директнен контакт с Вас за Вашата квартира, заведение,магазин,  къща за гости, хотел или друга категория.
Портала е организиран по следния начин.
Засега на първа линия са морските курорти но имаи секция "Други курорти" където са добавени останалите.
За всеки курорт е добавена обща информация като начало, а останалото е разделено по категории
по следния ред:
Къде се намира това
Хотели
Къщи за гости
Квартири
Заведения
Интересни места за пазаруване
Туристически агенции
Забележителности
Екскурзии
Имоти(продажба, отдаване под наем)
Безплатни обяви
Други
След регистрацията получавате e-mail от който трябва да активирате акаунта си за да имате право да публикувате и в менюто на потребителя се появява допълнителен линк  - ДОБАВИ ОБЕКТ, където можете да публикувате своята обява.
Също след ригистарция можете да добавите(препоръчате) и интересен линк към ПОЛЕЗНИ САЙТОВЕ.

 
Ако не можете да откриете категория в която да публикувате своята обява или имате някакви други прелоджения за портала, пишете ми на Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. категорията ще бъде добавена, а преложенията взети под внимание.
Публикуването е безплатно.
Ако желаете обявата да изгежда така>>>,
Последна промяна от Неделя, 29 Март 2015г. 07:48ч.
 
Банер
др. Смарткомп, dr. Smartkomp.Ремонт на лаптопи, мобилни телефони и таблети.Сервиз GSM София център.
unregistered template Template by Ahadesign Visit the Ahadesign-Forum